12 Years A Slave

12 Years A Slave

İngiliz yönetmen Steve McQueen'den mühür niteliğinde bir film.

Blue is the Warmest Colour

Blue is the Warmest Colour

Abdellatif Kechiche'den 2013'ün en çarpıcı başyapıtı.

11 Şubat, 2012

Ünlü Western Aktörü Peter Breck Vefat Etti



The Big Valley ve Maverick gibi ünlü TV Western dizilerinin aktörü Peter Breck, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastane'nin raporuna göre Breck, Ocak 2011'den beri hastanede Alzeimer benzeri Dementia hastalığından dolayı tedavi altındaydı. 


Maverick'de birkaç bölümde oynayan Peter Breck, bunun dışında o sıralar başka Western dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol alıyordu. Incredible Hulk'lara kadar uzanan kariyerinin son işi, Jiminy Glick in Lalawood olmuştu.

Natalie Portman, Terrence Malick Projelerinde



Hollywood ile bağlarını koparıp yıllardır kendi sinemasını yapan Amerika'nın ender yönetmenlerinden Terrence Malick, 2 sene içinde yapacağı 4 filmin ilk 2 sini neredeyse tamamladı bildiğiniz üzere. Geriye kalan son 2 filminin prodüksiyon öncesi hazırlıklarıyla uğraşan Malick, Knight of the Cups ve Lawless projeleri için Natalie Portman ile anlaşma sağlamış bulunmakta. Portman'ın önümüzdeki tek bilinen projeleri olacak filmlerin ne konusu ne de yapım ekibi belli. Tek bildiğimiz anlaşma sağlanılan diğer oyuncular. Ki bu oyuncuların Malick ile çalışmaya can attıklarını söylemeden de geçemeyeceğim. Bunlar; Rooney Mara, Ryan Gosling, Cate Blanchett, Christian Bale.